ΚΑΛΑΘΙ

Αυτοκόλλητα ψυγείου - Φαγητό - Κωδικός: 78037

Υφασμάτινο αυτοκόλλητο ψυγείου που απεικονίζει ζυμαρικά σπαγγετίνη σε σκούρο φόντο.Είναι ανθεκτικό και κολλάει και ξεκολλάει εύκολα.Μπορείτε να μας ζητήσετε να εκτυπωθεί σε όποιες διαστάσεις θέλετε. Το θέμα προσαρμόζεται αναλογικά στις διαστάσεις που θέλετε.Το παράδειγμα που παρουσιάζουμε στην απομονωμένη εικόνα του θέματος αφορά ψυγείο με διαστάσεις 75cm πλάτος x 200cm ύψος.

Αυτοκόλλητα ψυγείου - Φαγητό
Κωδικός: 78037

Εισάγετε διάστασεις που επιθυμείτε
Πλάτος:
εκ.
Ύψος:
εκ.
Τιμή:


Εκτιμώμενος χρόνος παραγωγής: 2-4 εργάσιμες μέρες
INFO
Θα πρέπει να μετρήσετε το συνολικό ύψος και πλάτος του ψυγείου σας και ανεξάρτητα από το αν έχει μια ή δύο πόρτες. Ειδικά για το πλάτος μπορείτε να μετρήσετε είτε το πλάτος της επιφάνειας που είναι μόνο μπροστά στην πόρτα ή τη συνολική επιφάνεια της πόρτας μαζί με τα πλαϊνά μέρη της. Εμείς θα σας παραδώσουμε ένα ελαφρώς μεγαλύτερο αυτοκόλλητο για να το κολλήσετε πιο άνετα και μετά αν θέλετε να κόψετε ότι περισσεύει.
Συχνές ερωτήσεις

Υφασμάτινο αυτοκόλλητο ψυγείου που απεικονίζει ζυμαρικά σπαγγετίνη σε σκούρο φόντο.

Είναι ανθεκτικό και κολλάει και ξεκολλάει εύκολα.

Μπορείτε να μας ζητήσετε να εκτυπωθεί σε όποιες διαστάσεις θέλετε. Το θέμα προσαρμόζεται αναλογικά στις διαστάσεις που θέλετε.Το παράδειγμα που παρουσιάζουμε στην απομονωμένη εικόνα του θέματος αφορά ψυγείο με διαστάσεις 75cm πλάτος x 200cm ύψος.