ΚΑΛΑΘΙ

Αυτοκόλλητα ψυγείου - Καφές - Κωδικός: 77970

Υφασμάτινο αυτοκόλλητο ψυγείου που απεικονίζει δύο φλυτζάνια καφέ esepresso.Είναι ανθεκτικό και κολλάει και ξεκολλάει εύκολα.Μπορείτε να μας ζητήσετε να εκτυπωθεί σε ότι διάσταση θέλετε. Το θέμα προσαρμόζεται ανάλογα στη διάσταση που θέλετε.Το παράδειγμα που παρουσιάζουμε στην απομονωμένη εικόνα του θέματος αφορά ψυγείο με διάσταση 75cm πλάτος x 200cm ύψος.

Αυτοκόλλητα ψυγείου - Καφές
Κωδικός: 77970

Εισάγετε διάστασεις που επιθυμείτε
Πλάτος:
εκ.
Ύψος:
εκ.
Τιμή:


Εκτιμώμενος χρόνος παραγωγής: 2-4 εργάσιμες μέρες
INFO
Θα πρέπει να μετρήσετε το συνολικό ύψος και πλάτος του ψυγείου σας και ανεξάρτητα από το αν έχει μια ή δύο πόρτες. Ειδικά για το πλάτος μπορείτε να μετρήσετε είτε το πλάτος της επιφάνειας που είναι μόνο μπροστά στην πόρτα ή τη συνολική επιφάνεια της πόρτας μαζί με τα πλαϊνά μέρη της. Εμείς θα σας παραδώσουμε ένα ελαφρώς μεγαλύτερο αυτοκόλλητο για να το κολλήσετε πιο άνετα και μετά αν θέλετε να κόψετε ότι περισσεύει.
Συχνές ερωτήσεις

Υφασμάτινο αυτοκόλλητο ψυγείου που απεικονίζει δύο φλυτζάνια καφέ esepresso.

Είναι ανθεκτικό και κολλάει και ξεκολλάει εύκολα.

Μπορείτε να μας ζητήσετε να εκτυπωθεί σε ότι διάσταση θέλετε. Το θέμα προσαρμόζεται ανάλογα στη διάσταση που θέλετε.Το παράδειγμα που παρουσιάζουμε στην απομονωμένη εικόνα του θέματος αφορά ψυγείο με διάσταση 75cm πλάτος x 200cm ύψος.